Golfen binnen de stadsgrenzen van Rotterdam

Golfbaan Kralingen

Golfbaan Kralingen is een bijzonder stukje natuur en ligt aan de rand van het Kralingse Bos binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Het is de kortste baan met A-status in Nederland, maar zeker niet de makkelijkste. De 9 holes golfbaan heeft smalle fairways en het vele water zijn een uitdaging voor elke golfer.

Alle golfers met handicapregistratie – jong en oud – zijn welkom op één van de oudste 9-holes en dé laagst gelegen golfbaan van Europa. Er is 3-bal toegestaan met een maximale totaal handicap van 90,0 en vanaf 14:00 uur ook 4-bal met een maximale totaal handicap van 80,0. 

Het clubhuis heeft een goed restaurant met gezellig terras. De golfbaan is goed bereikbaar met genoeg parkeerplek voor golfers.

8.3 | 3 reviews

Reviews van gasten

Winnyfred Tersteeg

7

Leuke golfbaan met zeer vriendelijke mensen. Het was erg nat waardoor er geen caddie mee de baan in mocht. Uitdagende waterpartijen.

Mieke

10

Leuke uitdagende baan, prima hotel en gezellige rondvaart met de spido begeleid met een heerlijk september zonnetje, kortom een super uitje🤩

Charlotte

8

Combinatie van golf en verblijven in een hotel midden in de stad is zeer goed bevallen. We zijn vriendelijk geholpen door recreatief.nl. Voor herhaling vatbaar!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi

Onze partner